II. ULUSLARARASI KRAL MİDAS TİYATRO GÜNLERİNE KATILDIK

Misal Sanat olarak 2.Uluslararası Kral Midas Tiyatro Günlerine katıldık.

Polatlı Belediyesi öncülüğünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ve Türkiye’den önemli tiyatro gruplarını Polatlı’da sanatseverlerle buluşturan Uluslararası 2. Kral Midas Tiyatro Festivali 5 – 12 Nisan 2018 tarihleri arasında yapıldı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen ve geçtiğimiz yıl vatandaşlardan büyük ilgi gören Kral Midas Tiyatro Festivali bu yıl da Polatlılıları tiyatroya doyurdu. Türkiye’den ve yurt dışından olmak üzere toplam 16 oyunun sahnelendiği festival 12 Nisan tarihinde sona erdi. Festival kapsamında sahnelenen tüm oyunlar ücretsiz olarak seyircilerle buluştu. Uluslararası 2. Kral Midas Tiyatro Festivali’nin açılışı 5 Nisan Perşembe günü saat 14.00’de ‘Kukla Kumpanyası’ ve saat 19.00’da Polatlı Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Dokuz Canlı’ ile gerçekleştirildi.

 

2.Uluslararası Kral Midas Tiyatro Festivalinin 4. günü, 8 Nisan 2018 de Misal Sanat olarak sorumluluk, doğruluk ve dürüstlük temalarının özenle ve müthiş bir komedi ile işlendiği Minnak Kayıp adlı oyunumuzla tiyatro severlerle buluştuk. her yaş grubundan seyircinin keyifle izlediği oyunumuzu 13 Eylül Kültür Merkezi’nde sahneledik. Seyircilerden büyük beğeni toplayan oyun sonunda Belediye Kültür Müdürü Veli Keskin tarafından Misal Sanat ekibine ödül verildi.

Polatlı Belediyesi Kral Midas Uluslararası 2. Tiyatro Günleri’nde Misal Sanat olarak ‘Minnak Kayıp’ kukla oyunumuzla yer almaktan mutlu olduk. Polatlı ‘nin salonu dolduran seyircisi tiyatronun, çocuk tiyatrosunun ilgisinin artarak devam ettiğini göstererek bizi sevindirdi.
Festivalde bizzat her şey ile ilgilenen Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat yönetmeni kıymetli Mustafa Yeşilyurt’a, Kültür Müdürü kıymetli Veli Keskin beye, festival organizasyonunda yer alan tüm ekibe ve elbette ki sanata ve sanatçıya destek veren,deger veren Polatlı Belediye başkanı kıymetli Mürsel Yıldızkaya’ya çok teşekkür ederiz…

Salonlar hiç boş kalmasın..
Yaşasın Tiyatro…

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.